Nunazorg Annemarie Mijnster

 

Annemarie is werkzaam in de regio Antwerpen.

Annemarie Mijnster

Annemarie Mijnster

 

Annemarie Mijnster
0467 026702
Brasschaat
annemariemijnster@nunazorg.be

 

 

 

 

“Achter de tranen van verdriet bevindt zich de glimlach van de herinnering”

Ik ben Annemarie Mijnster, woon en werk in de mooie, bosrijke omgeving van Brasschaat, in de regio Antwerpen. Met veel passie en toewijding werk ik hier vanuit mijn coachpraktijk.
Het overlijden van een dierbare is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in iemands leven. Iemand verliezen is heel persoonlijk en iedereen ervaart dat op zijn of haar unieke manier. Het overlijden van een dierbare is een intens proces van verwerken en afscheid nemen en gaat gepaard met verschillende emoties.
Nu heeft ieder mens krachten in zich om door een moeilijke periode heen te geraken, maar soms lijkt het verdriet te groot en heeft iemand node aan de juiste (rouw)begeleiding.
Mijn persoonlijke kijk op het leven past in de samenwerking met Nunazorg, om mensen te helpen in een moeilijke fase in hun leven. Persoonlijke en oprechte aandacht is dan heel fijn en welkom, in de periode na de uitvaart, mogelijk en juist nadat alle administratieve en financiële zaken nagenoeg zijn afgewikkeld. Mensen een stukje op weg helpen, de juiste aandacht en mogelijkheden geven na het overlijden en na de uitvaart van een dierbare. Ik ben betrokken, energiek, invoelend, met een dosis levenservaring en werk vanuit een juiste intentie met open vizier naar alle betrokkenen.