Nunazorg Connie Driessen

 

Connie is werkzaam in de regio Antwerpen.

Connie Driessen

Connie Driessen

 

Connie Driessen
0468 108985
Sint-Job-in’t-Goor
conniedriessen@nunazorg.be

 

 

“Je blijven verbinden in het NU geeft je de kracht voor MORGEN.”

Ik ben Connie en woon sinds 2019 in België in Sint-Job-in’t-Goor. Familie vind ik erg belangrijk en ik geniet dan ook van de momenten als we samen kunnen zijn met ons samengesteld gezin. Ik hou van het leven! Graag ga ik wandelen aan het strand, in de bossen of lekker fietsen. Op zijn tijd er even tussenuit, wat cultuur opsnuiven en genieten van de stralende zon. Geluk zit vaak in kleine dingen.
Mijn samenwerking met Nunazorg België heeft onverwacht mijn pad gekruist. Ik vind dat elke nabestaande recht heeft op nazorg. Mijn wens is dan ook nabestaanden een luisterend oor te bieden en waar nodig bij hulpvragen ondersteuning te kunnen bieden in een voor ieder uniek rouwproces. Dat door verbinding en innerlijke kracht de hoge golven weer rustiger zullen worden.