Nunazorg Laurence Carlier

Laurence is werkzaam in de regio Gent. 

 

Laurence Carlier

9000 Gent
laurencecarlier@nunazorg.be

 

 

 

Mijn levensmotto:
‘My religion is very simple. My religion is kindness.’
– Dalai Lama –

Ik ben Laurence. Geboren en getogen in Gent. Mijn passie is het leven zelf. Met alles wat erbij hoort, zowel het leven als de dood en alles wat er tussen ligt. Twaalf jaar werkte ik als verpleegkundige, nu geef ik trainingen aan mensen in de zorgsector, coach ik mensen op vlak van zelfzorg en gezondheid en bied ik via Nunazorg nazorg aan.
Iedere nabestaande verdient het op zijn of haar eigen unieke manier een verlieservaring te verwerken, de kans te krijgen om dit proces op een bewuste manier te doorleven en deze fase op een gezonde manier te kunnen ‘afronden’. Via Nunazorg wil ik samen met nabestaanden zoeken naar datgene wat zij nodig hebben om dit proces op hun eigen authentieke manier aan te gaan.