Over ons

Nunazorg is een onafhankelijke organisatie die complete nabestaandenzorg biedt op unieke en persoonlijke wijze. We maken contact met mensen, reiken uit, mobiliseren en verbinden waar dat nodig is.

Wij zijn regionaal georganiseerd en werken landelijk intensief met elkaar samen op dezelfde unieke wijze. ConnieMirLaurenceSara, en Vanessa zijn er voor de nabestaanden in Vlaanderen.
Wij zijn onderdeel van een wereldwijde organisatie die gericht is op het uitwisselen van kennis, het waarborgen van kwaliteit en het constant verbeteren van onszelf en elkaar.

Iedereen werkt gecontroleerd volgens de kernwaarden; absoluut onafhankelijk, persoonlijk, betrouwbaar, integer en zorgzaam.
Nunazorg is toegankelijk voor alle nabestaanden en de (na)zorg begint altijd bij de unieke mens.
Bedankt voor uw komst naar de Funeral Expo. Het was fijn u te ontmoeten!

Wij werken maatschappelijk verantwoord en dat is merkbaar in alle werkzaamheden en onderdelen van het bedrijf. In alle aspecten van de organisatie houden we rekening met het milieu, maken zo veel mogelijk gebruik van reeds bestaande voorzieningen en houden de kosten zo laag mogelijk.

“Absoluut onafhankelijk, persoonlijk, betrouwbaar, integer en zorgzaam.”

We streven ernaar de beste nazorg te verlenen en volgen daarom zo veel mogelijk trainingen en nemen deel aan intervisie. Ook bieden we de partners en medewerkers graag de ruimte om zich te ontwikkelen en in te zetten naar hun kwaliteiten en belangstelling.
Waar mogelijk nemen alle betrokkenen deel aan het bedrijf Nunazorg België.